NOTICIAS

Malditeria, ganador del segundo premio de los XX Premios Top Creation

Divendres passat 3, la banda va ser premiada amb el Segon Premi en la categoria de Grup Musical dels premis Top Creation, que atorga la diputació d’Alacant als joves talents de la província. Arriba la 20è edició dels premis provincials de la joventut que organitza el departament de joventut de la Diputació d’Alacant. Vint edicions de relats, cançons, projectes, grans iniciatives, fotografies, monòlegs, blogs, programes mediambientals i de cooperació… Ha passat molt de talent per aquest concurs i el que els queda per veure.

El premi va ser per la cançó “Contractes de divendres nit” que dóna nom al segon treball de la banda.

«Contractes de Divendres Nit» és el nom del segon i últim avançament del pròxim treball d’estudi dels alacantins Malditeria.

Aquest tall és el que li dóna nom al disc i es tracta d’un tema poderós, amb aires funk i amb l’essència rocanrolera que caracteritza a la banda. Cal destacar una laboriosa producció i un so d’una contundència palpable.
El rerefons de la cançó ens mostra els racons menys atractius, almenys per a la banda, de la indústria musical. Un context hostil per als grups que encara senten la necessitat de centrar-se en el que de debò els mou, la música.

Si algú es queda amb ganes d’escoltar i sentir la seua música en pur directe fins i tot els queda una oportunitat d’or el pròxim dia 2 de desembre a la Sala Marea Rock d’Alacant.

Sigue su actividad a través de su página web oficial https://www.malditeria.com/